Chceš dnes udělat dobrý skutek ? Pomoz výše
uvedenému hříšníkovi tím, že mu dáš nějaké rozhřešení! Můžeš mu
ho poslat na e-mailovou adresu, kterou uvedl u zpovědi, nebo napsat
veřejně vyplněním formuláře na konci této stránky. A jestliže nechceš,
aby pod tvou přezdívkou mohl vystupovat ještě někdo jiný, zaregistruj
si ji ZDE !
|
Jsem rybářova dcera, co není ryby... Ale když už to musí být, tak nejlíp snesu pečenou štiku.
|
|
Mám ji nejraději živou v akváriu.
|
|
Pangase, jen tak lehce upečenýho na másle a s vařeným brambůrkem. A ještě mám rád sardinky, kaviár a rybičkový salát v majonéze.
|
|
Ryby nejím.
|
|
Já mám moc rád rybí polévku. Jinak zastávám názor, že zdaleka nejlepší ryba je prase.
|
|
strazce noci: koukam, že seš slušnej kuchař:) nejradši mám čerstvýho okouna, kterýho sám chytnu (už jsem je i kuchal:) upečenýho na dřevěnym uhlí, potřenej marinádou, oheň praská, když se najíš otevřeš pivo, mňam... podle mě dost záleží právě i na atmosféře okamžiku - určitě by ta ryba chutnala jinak doma při umělym světle a jinak venku u ohně atd... jinak ryby nechytám pro jídlo, kdyby to tak vyznělo...
|
|
Siven (nebo jinej lososovitej) v těstíčku, nebo doma dělaná makrela.
|
|
Ryby mám ráda, vlastně i všechny ty různý škeble a plody moře mi moc chutnají, i polévka. Nejradši mám lososa, jen na másle s citrónem. Pak mi taky chutná candát, v Třeboni jsem jedla v rybí restauraci výbornýho zapečenýho candáta a pak jsem doma otravovala, že bysme měli změnit vánoční zvyky a dělat candáta místo kapra, jenže to neprošlo. No a pak mi chutná pstruh na grilu od tatínka.
|
|
ryby teprve objevuju, protoze jsem je celej zivot odmitala jist, ale jak je znamo chute se cloveku meni, takze tedka pomalu ryby jist zacinam. z tech co znam mam rada tunaka v omacce na testoviny nebo lososa na nejaky prirodni zpusob. nemam vubec rada kapra. no a vlastne jine ryby jsem ani nejedla, mam jeste co dohanet.
|
|
strazce noci - JO!!TO!! :)
|
|
Tak nejradši mám gratinovanou tresku (nebo nějaký obyčejný filety) se špenátem a česnekem posypaný strouhankou. Taky kapříka na Vánoce, smaženého a se salátem, ňam... A polévky nemám ráda, protože jsem dosud měla jenom tu kaprovou na Vánoce a z té se mi obracel kufr. Ale chystám se ochutnat bouillabaissu a pak možná založim i diskuzy, kdo ji měl, jak mu chutnala a tak.
|
|
já celého pstruha pečeného, mňammmm!!! ale bohužel to teď nesmím baštit, bo mám pak ekzémy :( jednou ho ségra takhle vynikajícně připravila, k tomu vařené brambory a v páře dělané mladé zelené fazolky, to byla lahůdka!
|
|
ballab:asi myslis mličí coz maji "samci"Jikry maji "samice"
|
|
Jedavam tuniaka a aljassku tresku pecenu na pore a paradajkach s korenim. Je to vyborne.
|
|
filety z pangacia, sardinky, uzená makrela!! rybí polívku nesnáším od dětství..
|
|
Nejim ryby
|
|
pstruhy na másle (klasicky se solí, kmínem popř. ještě nějakým kořením, bez speciálních záležitostí) kapra na vánoce - hlavně s "kůží" jikry a to druhý (zaboha se mi to slovo nevybaví) upečený od babičky - nevim jak
|
|
mám rada skoro všetky ryby...podotýkam ryby, nie tie šroty, čo predávajú, že akože rybie filé a rybie prsty :/
|
|
Pečenou mám strašně ráda - vždycky si ji dávám u nás na pouti. Dělají ji na klacíku se strašně dobrý kořením. Vážně mňamka. Doma s přítelem si děláme většinou smaženou na trošce oleje - jen tak v mouce s kořením. S bramborami, podle chuti. Ale je mi to v podstatě jedno, rybu mám moc ráda a můžu ji jakkoliv.
|
|
Bezkonkurenčně kapr...obalovanej...nebo jakejkoliv, ono je to jedno, miluju ho :-D
|
|
Tuňáka. Na pizze, na chlebu, tuňákovou pomazánku.. Jej.. :D jediný maso, který sem po dlouhý době byla schopná pozřít
|
|
filety z mečouna, grilovaný většinou
|
|