+++ jsou to vlastne zapeceny testoviny +++
CO BUDEME POTREBOVAT :
sterilovanou zeleninu (dle chuti - jak mnozstvi, tak druhy)
salam (kupuju nejaky mekky)
olej
cibuli
cesnek
koreni 5 chuti (to je nepostradatelne

)
kecup
masox
tvrdy syr
testoviny
+kravinky na vymazani pekace
JAK NA TO:
do jednoho hrnce nalijeme olej, na nej nakrajenou cibuli a salamek

- nechame usmazit do krupava.
Mezi tim do druheho mrskneme testoviny (dle velikosti pekace) a uvarime.
Do prvni prihodime cesnek, koreni 5 chuti, kecup, sterilovanou zeleninu, prilijeme i trosku vody, aby vznikla omacka.
Ale fakt jen trosku, aby se ta voda potom nevypekala dva roky, protoze ve finale by to nebylo ono, kdyby to v tom plavalo.Jde jen o to, aby to bylo poradne ochucene.
Prisypeme testoviny a nechame to provarit a dochutime dle konkretnich naroku. Vypada to jako slichta pro prasatka, ale to neni na zavadu
Vymazeme pekac (ja to prenechavam na pritulkyni, bo me to nebavi

)
Nasypeme do nej tu smes. Dame do trouby zapect. Kousek pred finalem to posypeme nastrouhanym syrem a nechame zapect do zlatova.
Dobrou chut a hodne sil pri myti nadobi
