Chceš dnes udělat dobrý skutek ? Pomoz výše
uvedenému hříšníkovi tím, že mu dáš nějaké rozhřešení! Můžeš mu
ho poslat na e-mailovou adresu, kterou uvedl u zpovědi, nebo napsat
veřejně vyplněním formuláře na konci této stránky. A jestliže nechceš,
aby pod tvou přezdívkou mohl vystupovat ještě někdo jiný, zaregistruj
si ji ZDE !
|
jeste me napadly olivy, susena rajcata (uz to tu bylo) a co se mi osvedcilo i jiny druh peciva nez klasickej nasladlej toustovej chleba. Muzes zkusit i polnicek a platky masa.
|
|
tak pokud lovis neco normalniho a nic extra originalniho, zkus vyuzit nivu
|
|
Pokud nemáš plátkový salám, šunku, slaninu, tak můžeš využít špekáčky. Vyrob si toasty jenom sýr + zelenina. Syrový špekáček nařezat jako při opékání na prutu, důkladně ho ze všech stran prošpikovat česnekem ( vykrájené česnekové špičky, které jdou lehce zapichovat ) a na 30 vteřin do mikrovlnky - sledovat, až se nařezané konce roztáhnou a vypnout, jinak bude vysušený. Ten česnek ho tak nádherně provoní. Mňamka. P.S: Špekáčky jsou sice dietní prasárna, ale když jich není mnoho a je to jednou za uherskej, tak to snad nezabije.
|
|
Jo a kečup vůbce nepoužívej, tím ten toast akorát zprasíš. P.S: Kečup jsem snad už 10 let nepozřel. Naposledy nějakej Spak - no hnus.
|
|
Určitě uvnitř nesmí chybět dobrý sýr, plátek slaniny nebo šunky, plátek čerstvého rajčete a pár koleček pórku nebo cibule. V toustovači podržet dozlatova, vyndat, počkat až povychladnou a "zkřupatí". P.S: Zásadně hluboký toustovač, u mělkých náplň jinak po uzavření, "slisování" vyleze.
|
|
Marmeládu :D Anebo jak píše Whisky rajče a mozzarelu.
|
|
Prekvapive je dobra kombinace sunka, syr a nahrubo nastrouhana mrkev nebo zkaramelizovana cibule. Hodne taky dela druh syra nebo sunky kdy misto klasicke davam parmskou. Co mam hodne rad je peceni toustu v troube. Rozpalis troubu, na spodni dilek davas jednotlive vrstvy a horni dil obalis ve vajicku, posolis, popepris a das tak na 5 min do trouby.
|
|
Díky moc všem, určitě některé vyzkouším. Zejména rajčata a pesto + nějaký sýr, to by mohlo být dobré.
|
|
Ahoj, dáváme domácí bazalkové pesto, rajčata, cibuli, salátovou okurku, sýr, salám. Nebo namažeme syrečkovou pomazánkou a trochu rozpečeme.
|
|
hořčiče
|
|
Ke klasickému duu šunka+ sýr mám ráda kukuřici. Chutná mi v toustu i zapečené rajče/paprika, když nechám toust v toustovači trošinku déle. Možná k šunce a sýru přidat předem opečenou slaninu. Jestli máš rád cibuli, tak šunka, sýr, cibule - cibule buď čerstvá, nebo trochu prohnaná na pánvi, je potom nasládlá, když je tepelně upravená (nebo místo klasické cibule jarní cibulka). Jestli máš rád sýry, tak by asi šlo kečup + malinké množství různých druhů sýrů. Mám ráda i žervé + sušená rajčata. Možná by šel sýr, šunka, kyselá okurka. Někde jsem kdysi četla, že dobré je i volské oko a opečená šunka/slanina. Šlo by možná i do toustů zpracovat zbytky z oběda - třeba sýrovou omáčku s brokolicí, zeleninou směs. Arašídové máslo a banán. Marmeláda. Nebo takový falešný štrúdl - nastrouhané jablko smíchané s trochou skořice a cukru. Záleží, co máš rád :)
|
|
Místo kečupu používám žervé, je to s tím mnohem lepší. A často dělám jen sýrové, s tím co je doma, ideálně aby tam byl mimo jiné i hermelín, ten mi v tom chutná nejvíc.
|
|
Whisky G: Paráda, dík za tipy. Ta to oživí: tak on je problém, že to zapékání trvá jen chvilku, takže ta zelenina je pak spíš jen ohřátá.
|
|
Nebo salám, čedar a jalapeños. To by mohlo bejt dobrý. Je to moje oblíbená pizza. :D
|
|
"něco jiného, než klasický sýr, čunka a kečup" Přidal bych k té klasice nějakou zeleninu.
|
Ta to oživí |
|
|
Pesto, rajče a mozzarella. Banán a nutela. Já to ráda nemám. Slanina a cibule a uzenej sýr.
|
|
|