Chceš dnes udělat dobrý skutek ? Pomoz výše
uvedenému hříšníkovi tím, že mu dáš nějaké rozhřešení! Můžeš mu
ho poslat na e-mailovou adresu, kterou uvedl u zpovědi, nebo napsat
veřejně vyplněním formuláře na konci této stránky. A jestliže nechceš,
aby pod tvou přezdívkou mohl vystupovat ještě někdo jiný, zaregistruj
si ji ZDE !
|
Já v posledních letech mléko nepiji vůbec a to acidofilní jsem nepil nikdy. S trávením žádné problémy nemám.
|
|
qweqwe: V podstatě je to totéž. Mlíko, které se nechá zkvasit... jen se používají odlišné mikrobiální kultury a výrobní postupy. U kysaného podmáslí se nepoužívá tedy mléko, ale překvapivě podmáslí :)
|
|
Neznam presny rozdil mezi kefirem, zakysanym podmaslim a acidofilnim mlekem, na jistotu ale vim ze bych se po poziti kterehokoli z nich pozvracel.
|
|
Ano, docela dost, běžně sik upuju různé kefíry, acidofilní mlíka či kysaná podmáslí...
|
|
Ne.
|
|
Často. Ne každý den, ale často. I když kefír mám radši. Dneska jsem si ho koupil.
|
pivo taky často |
|
|
Mam ho moc ráda. Vůbec mam ráda všelijaký tyhle kyselý mlíka, jogurty a tak.
|
|
Jéje, to jsem nepila tak 3 roky, možná dýl
|
|
Ano, kupuji si jej teď každý týden.
|
|
Občas ano.
|
|